DAREKGDA, jeśli naprawa felg to tylko Autodrom w Sopocie
Przegląd w ASO a prywatnie ... ????
Zwiń
X
-
Przegląd w ASO a prywatnie ... ????
Zbliża się 90 tyś.
czas na przegląd.
Mogę go zrobić w ASO albo prywatnie (osoba 1000% zaufana)
różnica jest 250 zł
Jakie są plusy zrobienia w ASO?
- Gwarancja dożywotniej mobilności?
- pieczątka w książce?
???
Co tak na prawdę daje gwarancja dożywotniej mobilności?Pozdrawiam Bartek.
Current: Honda Civic
Ex: O1
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznyja olałem ASO
za przegląd po 30.000 + wymiana oleju i filtrów zapłaciłem coś koło 600 zł a ASO rozmowa się zaczęła od 900
ale nie rozchodzi się o cenę jako taką tylko o co da zrobienie tego w ASO.
Bo zakładam, że autem jeździć będę jeszcze długo.
Więc pieczątka jako taka jest mi zbędna.
Pytanie.:
Czy jak się coś w...ra w samchodzie to w ramach gwarancji dobrej woli (czy jak to się tam nazywa) naprawią mi auto?
Czy i tak zerżną udając dobra wolę - i w tej samej kwocie zrobię to sobie w wartszacie prywatnym?
Aha i jeszcze Gwar.Dożywt. Mobilności działa tylko w PL? Czy na całym świecie?Pozdrawiam Bartek.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LashloJak auto na gwarancji to stanowczo ASO. Mi na miesiac przed koncem gwarancji polecialo lozysko i synchronizator 2 biegu i bez problemu zrobili w ramach gwarancji.Jabym robil u "pana Kazia" by sie na bank wypieli na mnie.
auto ma 4.5 roku :twisted:
ASO do tej pory było korzystne z pewnych względów, ale przestało być. :P
Więc stąd dylemat. :szeroki_usmiechPozdrawiam Bartek.
Komentarz
-
-
gwarancja dozywotniej mobilnosci-za ciagly serwi w ASO masz zagwarantowane TYLKO holowanie do najblizszego ASO-za naprawe i czesci oczywiscie placisz normalnie.
Jak auto po gwarancji to do zaufanego mechanika.
Ja co prawda dalej w ASO a juz pol roku po gwarancji,ale auto na firme,wiec koszty itd.Jedynym plusem serwisowania w ASO to latwiejsza sprzedaz auta,bo wszystko udokumentowane i do sprawdzenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rekinZnając życie to jest chwyt marketingowy taki sam jak gwarancja na milion kilometrów w FiacieZamieszczone przez AdamBw drodze to Ci odholują auto do ASO , wymienią ją i dostaniesz rachunek za turbinę i jej wymianę. Holowanie i auto zastępcze gratispozdrawiam - Darek
Komentarz
-
Komentarz